Nieuws

Online ALV voor Hockeyclub 's-Hertogenbosch

15 okt 2020
Hockeyclub 's-Hertogenbosch hield op dinsdagavond 13 oktober online haar algemene ledenvergadering. Zij maakte daarbij gebruik van de Online Stemtool.

Hoe ziet de rapportage er uit?

14 okt 2020
Een veelgestelde vraag is hoe de uitslag van een stemming er uit ziet. Je ontvangt van ons na afloop van de stemperiode een PDF-bestand met de uitslag.

Live begeleiding tijdens ALV van NVO

10 okt 2020
De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) heeft tijdens haar algemene ledenvergadering op donderdagavond 8 oktober gebruikgemaakt van de Online Stemtool. Wij begeleidde hen tijdens deze vergadering door elke vraag te sluiten wanneer het bijhorende agendapunt was afgerond.

OR-verkiezing voor Telindus

9 okt 2020
Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Voor de OR-verkiezing heeft Telindus op 24 september jl.

Webinar op 8 oktober 2020

8 okt 2020
Als gevolg van het Corona-virus kiezen veel organisaties er voor ledenvergaderingen online te houden. Daarbij is het essentieel dat leden veilig digitaal kunnen stemmen.

Webinar 8 oktober terugkijken

8 okt 2020
Dit webinar gaat over het gebruiken van Online Stemtool tijdens een Live Vergadering. Steeds meer organisaties kiezen er voor om hun leden via OnlineStemtool.

Webinar terugkijken

21 sep 2020
We krijgen dagelijks veel vragen van verenigingen hoe een digitale stemming te organiseren, welke mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch zit, wat de kosten zijn, etc. Daarom organiseerden we op maandag 21 september een gratis live webinar.

Jamie als versterking van het Onlinestemtool.nl team

28 aug 2020
Nu de zomervakantie voor velen voorbij is worden verzorgen we weer voor veel opdrachtgevers verkiezingen waarbij men besloten groepen digitaal laat stemmen. Onze nieuwe collega Jamie is begin augustus bij Vote Company begonnen en versterkt het team van www.

Online Stemtool ging Europa in deze zomer!

27 aug 2020
Gaan we wel of niet op zomervakantie naar het buitenland? Dat was natuurlijk best wel een thema dit jaar. De Online Stemtool voor besloten groepen heeft inmiddels wel de stap naar het buitenland gezet.

Datum volgende webinar binnenkort bekend gemaakt

26 aug 2020
De datum voor een volgende webinar over digitaal stemmen wordt binnenkort bekend gemaakt. Kun je zo lang niet wachten? Neem dan nu contact met ons op voor een (live) demo: https://onlinestemtool.

Ook in de zomerperiode gaan we door

6 aug 2020
Ook in de zomerperiode gaan wij gewoon door met het faciliteren en begeleiden van vergaderingen en verkiezingen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de Online Stemtool? Neem dan contact op via onze website https://onlinestemtool.

Live webinar over digitaal stemmen

16 jul 2020
Gisteravond organiseerden wij een ive webinar. In deze webinar vertelden wij alles over de werking, de veiligheid en de praktische zaken van digitaal stemmen tijdens een ALV met behulp van Onlinestemtool.

Onlinestemtool.nl volop ingezet voor besloten groepen

10 jul 2020
De Onlinestemtool.nl voor besloten groepen wordt momenteel volop ingezet. Recent bijvoorbeeld voor live stemrondes (met live begeleiding) van Holland Solar, Nederland Distributieland, de JOVD en NBBU.

Beveiliging laten wij regelmatig door externe partijen checken

9 jul 2020
De afgelopen 24 uur hebben we talloze keren de vraag gekregen of wij betrokken waren bij die Lijsttrekkersverkiezing van het CDA? Het antwoord op die vraag is "Nee". We faciliteren wel online stemrondes voor andere politieke partijen.

Onlinestemtool.nl biedt live begeleiding

12 jun 2020
Onze doorontwikkelde Online Stemtool voor besloten groepen werd al jaren gebruikt door bijvoorbeeld coöperaties. Daarbij werd er vaak in een bepaald tijdvak gestemd.

Onze collega Lotte in actie

11 jun 2020
Het begeleiden van Algemene Leden Vergaderingen waarbij gestemd kan worden via www.onlinestemtool.nl is inmiddels dagelijkse business! De vragen worden open en dicht gezet in het tempo van de vergadering.

Meer mensen maken actief gebruik van hun stemrecht

10 jun 2020
De partijen die gebruik maken van www.onlinestemtool.nl zien dat er met digitaal stemmen meer mensen actief gebruik maken van hun stemrecht! Digitaal stemmen zorgt dus voor meer betrokkenheid en een breder draagvlak! We zijn er dan ook van overtuigd dat digitaal stemmen blijvend zal zijn. Ook als we straks weer bij elkaar mogen komen om besluiten te nemen kan dat prachtig worden aangevuld met stemgerechtigden die stemmen op afstand!.

Dagelijks maken organisaties gebruik van Onlinestemtool.nl

9 jun 2020
Dagelijks maken organisaties gebruik van Onlinestemtool.nl. Verenigingen geven we graag de tip mee om als er toch vergaderd wordt goedkeuring te vragen om hun statuten aan te passen zodat ze blijvend digitaal kunnen laten stemmen! Kijk voor meer informatie op https://onlinestemtool.

Tevreden klanten:

We hebben tevreden en terugkerende klanten die digitaal stemmen inzetten via Onlinestemtool.nl. Bekijk hier onze referenties.

 

“Onlinestemtool.nl van Vote Company is succesvol ingezet voor het nemen van besluiten bij een grote vereniging. Naast dat het uitermate soepel verliep was het fantastisch om te zien dat er door het online stemmen meer mensen deel namen tijdens de online vergadering dan in het verleden toen de leden echt bij de vergadering zelf in 1 ruimte aanwezig moesten zijn.”

Irene Mobach, Adviseur Sportverenigingen bij Sport Utrecht.

“Onlinestemtool.nl van Vote Company werkte uitstekend voor onze Algemene Leden Vergadering. Daarnaast werd er super goede begeleiding geboden. Wat ons betreft een uitzonderlijk succes.”

Ross Goorden, Voorzitter A.U.S.R. Orca

Nieuws!
Bekijk hier ook het laatste nieuws over digitaal stemmen!

 

Onlinestemtool.nl is uitermate geschikt om besloten groepen/stemgerechtigden online te laten stemmen. Wilt u een publieksverkiezing organiseren? Dan kunt u terecht op de website van Vote Company.

 

De contactgegevens van Onlinestemtool:

Bankastraat 100  
2585 ES Den Haag   
085- 06 54 618  
info@onlinestemtool.nl
Privacy Statement
Hoe organiseer je een digitale ALV?