Webinar 8 oktober terugkijken

Dit webinar gaat over het gebruiken van Online Stemtool tijdens een Live Vergadering. Steeds meer organisaties kiezen er voor om hun leden via OnlineStemtool.nl te laten stemmen. We krijgen dagelijks veel vragen hoe OnlineStemtool precies werkt, welke mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch zit, wat de kosten zijn, etc. Dit webinar geeft antwoord op deze vragen en laat zien hoe OnlineStemtool gebruikt kan worden tijdens een live vergadering. Dus wil je ook meer weten over het organiseren van digitale besluitvorming en hoe je digitaal kan laten stemmen voor een Vereniging, Coöperatie, Algemene Leden Vergadering, Ledenraad, VVE, Ondernemingsraad, Medezeggenschapsraad of Burgerparticipatie, bekijk dan nu deze video

Tevreden klanten:

We hebben tevreden en terugkerende klanten die digitaal stemmen inzetten via Onlinestemtool.nl. Bekijk hier onze referenties.

 

“Onlinestemtool.nl van Vote Company is succesvol ingezet voor het nemen van besluiten bij een grote vereniging. Naast dat het uitermate soepel verliep was het fantastisch om te zien dat er door het online stemmen meer mensen deel namen tijdens de online vergadering dan in het verleden toen de leden echt bij de vergadering zelf in 1 ruimte aanwezig moesten zijn.”

Irene Mobach, Adviseur Sportverenigingen bij Sport Utrecht.

“Onlinestemtool.nl van Vote Company werkte uitstekend voor onze Algemene Leden Vergadering. Daarnaast werd er super goede begeleiding geboden. Wat ons betreft een uitzonderlijk succes.”

Ross Goorden, Voorzitter A.U.S.R. Orca

Nieuws!
Bekijk hier ook het laatste nieuws over digitaal stemmen!

 

Onlinestemtool.nl is uitermate geschikt om besloten groepen/stemgerechtigden online te laten stemmen. Wilt u een publieksverkiezing organiseren? Dan kunt u terecht op de website van Vote Company.

 

De contactgegevens van Onlinestemtool:

Bankastraat 100  
2585 ES Den Haag   
085- 06 54 618  
info@onlinestemtool.nl
Hoe organiseer je een digitale ALV?