Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online stemmen in de topklinische zorg

Het HagaZiekenhuis biedt topklinische zorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van ruim 300.000 inwoners. Het HagaZiekenhuis maakt sinds 2022 gebruik van OnlineStemtool om diverse stemprocedures, zoals de algemene ledenvergadering, digitaal te laten plaatsvinden.

Online stemmen in de zorg heeft veel voordelen:

Efficiëntie en tijdswinst: Met OnlineStemtool kunnen organisaties hun stemprocedures aanzienlijk versnellen. Het traditionele stemproces, dat vaak tijdrovend en omslachtig is, wordt geoptimaliseerd door middel van een digitaal platform. Het resultaat? Een significante vermindering van administratieve taken en een aanzienlijke tijdsbesparing voor alle betrokkenen.

Toegankelijkheid: Dankzij OnlineStemtool wordt de drempel voor deelname verlaagd. Stemgerechtigden hoeven niet langer fysiek aanwezig te zijn om hun stem uit te brengen. De tool is gebruiksvriendelijk en toegankelijk op verschillende apparaten vanaf elke locatie.

Gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid: Met OnlineStemtool worden alle gegevens versleuteld en opgeslagen op een beveiligde server, waardoor de vertrouwelijkheid gewaarborgd blijft. Bovendien kan het systeem de integriteit van de stemmen garanderen.

Gebruiksvriendelijke interface: OnlineStemtool is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De online klantaccount maakt het voor alle organisaties eenvoudig om de tool te gebruiken. Dit maakt het stemproces efficiënt en zorgt voor een soepele gebruikerservaring.

 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia