Open / sluit het menu
Online Stemtool

Webinar op 8 oktober 2020

Als gevolg van het Corona-virus kiezen veel organisaties er voor ledenvergaderingen online te houden. Daarbij is het essentieel dat leden veilig digitaal kunnen stemmen. We krijgen dagelijks veel vragen hoe dit werkt, welke mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch zit, wat de kosten zijn, etc. Daarom organiseren we op donderdag 8 oktober om 19.30 uur een gratis live webinar. Dit webinar duurt 30 minuten en er is direct de mogelijkheid om live vragen te stellen. Tijdens dit webinar wordt ook gepresenteerd hoe OnlineStemtool wordt ingezet tijdens een live, online vergadering.

Klik aanstaande donderdag om 19.30 uur op deze link om deel te nemen aan dit webinar. Wanneer je nog geen account hebt bij Microsoft Teams is het ook gewoon mogelijk om deel te nemen. Kies dan voor de optie "Bekijken op het web" en in de stap daarna voor "Anoniem deelnemen".

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia