Webinar op 8 oktober 2020

Als gevolg van het Corona-virus kiezen veel organisaties er voor ledenvergaderingen online te houden. Daarbij is het essentieel dat leden veilig digitaal kunnen stemmen. We krijgen dagelijks veel vragen hoe dit werkt, welke mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch zit, wat de kosten zijn, etc. Daarom organiseren we op donderdag 8 oktober om 19.30 uur een gratis live webinar. Dit webinar duurt 30 minuten en er is direct de mogelijkheid om live vragen te stellen. Tijdens dit webinar wordt ook gepresenteerd hoe OnlineStemtool wordt ingezet tijdens een live, online vergadering.

Klik aanstaande donderdag om 19.30 uur op deze link om deel te nemen aan dit webinar. Wanneer je nog geen account hebt bij Microsoft Teams is het ook gewoon mogelijk om deel te nemen. Kies dan voor de optie "Bekijken op het web" en in de stap daarna voor "Anoniem deelnemen".

Tevreden klanten:

We hebben tevreden en terugkerende klanten die digitaal stemmen inzetten via Onlinestemtool.nl. Bekijk hier onze referenties.

 

“Onlinestemtool.nl van Vote Company is succesvol ingezet voor het nemen van besluiten bij een grote vereniging. Naast dat het uitermate soepel verliep was het fantastisch om te zien dat er door het online stemmen meer mensen deel namen tijdens de online vergadering dan in het verleden toen de leden echt bij de vergadering zelf in 1 ruimte aanwezig moesten zijn.”

Irene Mobach, Adviseur Sportverenigingen bij Sport Utrecht.

“Onlinestemtool.nl van Vote Company werkte uitstekend voor onze Algemene Leden Vergadering. Daarnaast werd er super goede begeleiding geboden. Wat ons betreft een uitzonderlijk succes.”

Ross Goorden, Voorzitter A.U.S.R. Orca

Nieuws!
Bekijk hier ook het laatste nieuws over digitaal stemmen!

 

Onlinestemtool.nl is uitermate geschikt om besloten groepen/stemgerechtigden online te laten stemmen. Wilt u een publieksverkiezing organiseren? Dan kunt u terecht op de website van Vote Company.

 

De contactgegevens van Onlinestemtool:

Bankastraat 100  
2585 ES Den Haag   
085- 06 54 618  
info@onlinestemtool.nl
Hoe organiseer je een digitale ALV?