Online ALV voor Hockeyclub 's-Hertogenbosch

Hockeyclub 's-Hertogenbosch hield op dinsdagavond 13 oktober online haar algemene ledenvergadering. Zij maakte daarbij gebruik van de Online Stemtool.nl met daarbij live begeleiding. Stemgerechtigen konden met hun unieke stemcode tijdens de ALV hun stem uitbrengen op de bijhorende vragen/stellingen van de besproken agendapunten. 

Door de live begeleiding ontvangde Hockeyclub 's-Hertogenbosch direct na iedere vraag de stemuitslag, zodat zij dit gelijk konden delen met haar leden. Heeft u ook een ALV en wenst u daarbij ook live begeleiding en/of een online stemtool? Neem dan gerust contact op via info@onlinestemtool.nl of bel naar 085-0654618. 

Tevreden klanten:

We hebben tevreden en terugkerende klanten die digitaal stemmen inzetten via Onlinestemtool.nl. Bekijk hier onze referenties.

 

“Onlinestemtool.nl van Vote Company is succesvol ingezet voor het nemen van besluiten bij een grote vereniging. Naast dat het uitermate soepel verliep was het fantastisch om te zien dat er door het online stemmen meer mensen deel namen tijdens de online vergadering dan in het verleden toen de leden echt bij de vergadering zelf in 1 ruimte aanwezig moesten zijn.”

Irene Mobach, Adviseur Sportverenigingen bij Sport Utrecht.

“Onlinestemtool.nl van Vote Company werkte uitstekend voor onze Algemene Leden Vergadering. Daarnaast werd er super goede begeleiding geboden. Wat ons betreft een uitzonderlijk succes.”

Ross Goorden, Voorzitter A.U.S.R. Orca

Nieuws!
Bekijk hier ook het laatste nieuws over digitaal stemmen!

 

Onlinestemtool.nl is uitermate geschikt om besloten groepen/stemgerechtigden online te laten stemmen. Wilt u een publieksverkiezing organiseren? Dan kunt u terecht op de website van Vote Company.

 

De contactgegevens van Onlinestemtool:

Bankastraat 100  
2585 ES Den Haag   
085- 06 54 618  
info@onlinestemtool.nl
Hoe organiseer je een digitale ALV?