Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitale stemming voor fusering

De voetbalverenigingen V.V. OZC en OVC ’21 maakte in februari gebruik van de OnlineStemtool om te fuseren tot een vereniging. Iedere lid kreeg een unieke stemcode via de mail om vervolgens in te stemmen met dit besluit. De stemming werd onder toezicht van een notaris gecontroleerd om de fusering officieel vast te leggen. 

De leden konden hun ervaringen met de OnlineStemtool te delen door een rapportcijfer te geven. Niet alleen de opdrachtgever heeft dit positief ervaren, maar ook de stemmers. Gemiddeld gaven zij de gebruiksvriendelijkheid van OnlineStemtool een rapportcijfer van een 8,6. 

Gaat uw organisatie of vereniging ook binnenkort fuseren waarbij er een rechtsgeldige stemming voor nodig is? Neem dan contact met ons op via info@onlinestemool.nl of bel naar 085-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia