Open / sluit het menu
Online Stemtool

OR-verkiezing voor Kemira Rotterdam

Kemira Rotterdam maakte voor haar OR-verkiezing gebruik van de OnlineStemtool.nl. De medewerkers kregen per mail een uitnodiging om te stemmen op hun favoriete kandidaat. Aan het einde van de stemronde konden stemgerechtigden een rapportcijfer invullen hoe zij de OnlineStemtool.nl hebben ervaren. Zo gaven de stemmers een gemiddeld rapportcijfer van een 9,0! Leuk om te zien dat zij het digitaal stemmen via de stemtool als positief hebben ervaren.

Naast de positieve ervaring van de stemmers, deelt ook Frank Keizer van Kemira Rotterdam deze mening. Lees hier hoe hij de stemming heeft ervaren.

Wil je net zoals Kemira Rotterdam ook gebruikmaken van OnlineStemtool.nl? Neem dan direct contact met ons op via info@onlinestemtool.nl of bel 085-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia