Open / sluit het menu
Online Stemtool

Test account

Wat goed dat je gebruik gaat maken van OnlineStemtool door middel van een gratis test-account. Eenmalig hebben we je gegevens nodig om jouw account aan te kunnen maken. Je kunt na het invullen van je gegevens direct aan de slag met jouw eigen OnlineStemtool account.

Met een gratis test-account kun je 1 stemming organiseren met 5 testcodes en 5 stemcodes. Op een later moment kunnen we je gratis account omzetten naar een betaalde optie. Je hoeft je dan niet opnieuw te registreren en je behoudt het geregistreerde domein. Bij OnlineStemtool zijn er twee soorten pakketten:

(1) Een Full-Service pakket waarbij je zelf weinig hoeft te doen. Wij verzorgen het aanmaken van de stemming en stemcodes, het invoeren van de vragen en het testen van de stemming door middel van testcodes. Ook kan OnlineStemtool bijvoorbeeld de uitnodigingen versturen per mail aan de stemgerechtigden.

(2) Een Do-It-Yourself pakket waarbij je zelfstandig en flexibel jouw online stemronde kan aanmaken en uitvoeren.

Bekijk de korte instructie video's hoe het programma werkt. Wanneer je praktische vragen hebt over het organiseren van een stemming horen we dat graag via info@onlinestemtool.nl of 085 - 06 54 618

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia