Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online stemmen bij de Branchevereniging van Bibliotheken

Openbare bibliotheken maken onze samenleving rijker. De Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) faciliteert haar leden hierbij. Dit doen ze door belangenbehartiging, vormgeven van goed werkgeverschap, en het organiseren van dialoog en kennisuitwisseling.

De Vereniging van Openbare Bibliotheken maakt gebruik van OnlineStemtool.nl om de leden de mogelijkheid te bieden om eenvoudig online te stemmen tijdens de ALV. Alle leden van de VOB ontvangen voor de vergadering een unieke stemcode en kunnen op de stemwebsite hun (gewogen) stem anoniem uitbrengen. Na het sluiten van de vergadering is het rapport met het stemresultaat direct digitaal beschikbaar.

Over OnlineStemtool.nl : Online stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal digitaal stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Ledenvergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia