Open / sluit het menu
Online Stemtool

Efficiëntie en tijdswinst in de medisch specialistische zorg in Nederland

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is de branchevereniging van zelfstandige klinieken in Nederland. Klinieken leveren zo’n 16% van de medisch specialistische zorg in Nederland. Dat zijn ruim 1,1 miljoen patiënten per jaar die naar klinieken gaan voor planbare zorg. Doordat de leden van ZKN zich veelal focussen op één specialisme zijn zij extreem goed en efficiënt geworden in het leveren van die betreffende zorg. Daarmee dragen klinieken ook bij aan de maatschappelijke uitdagingen in de zorg van betaalbaarheid en toegankelijkheid zonder concessies te doen op kwaliteit.

Als vereniging behartigt ZKN de belangen van klinieken. Dat doen ze in de media, de politiek, bij verzekeraars en bij andere koepels in de zorg en stakeholders. Daarnaast bieden ze de leden services zoals bijvoorbeeld nieuws, tools en bijeenkomsten om klinieken te ondersteunen, te faciliteren en te stimuleren tot groei en innovatie. Door deze diensten van ZKN kunnen klinieken zich kunnen focussen op het helpen van patiënten. 

ZKN maakt gebruik van OnlineStemtool om stemmingen tijdens de Algemene Ledenvergadering en bijvoorbeeld een Extra Ledenvergadering eenvoudig online te laten plaatsvinden.

De voordelen van online stemmen:

Efficiëntie en tijdswinst: Met OnlineStemtool kunnen organisaties hun stemprocedures aanzienlijk versnellen. Het traditionele stemproces, dat vaak tijdrovend en omslachtig is, wordt geoptimaliseerd door middel van een digitaal platform. Het resultaat? Een significante vermindering van administratieve taken en een aanzienlijke tijdsbesparing voor leden.

Toegankelijkheid: Dankzij OnlineStemtool wordt de drempel voor participatie verlaagd. Leden hoeven niet langer fysiek aanwezig te zijn om hun stem uit te brengen. De tool is gebruiksvriendelijk en toegankelijk op verschillende apparaten.

Gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid: ZKN hecht veel belang aan veiligheid en privacy. Met OnlineStemtool worden alle gegevens versleuteld en opgeslagen op een beveiligde server, waardoor de vertrouwelijkheid gewaarborgd blijft. Bovendien kan het systeem de integriteit van de stemmen garanderen, waardoor de betrouwbaarheid van het proces wordt vergroot.

Gebruiksvriendelijke interface: OnlineStemtool is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De intuïtieve interface maakt het voor alle organisaties eenvoudig om de tool te gebruiken, zelfs zonder uitgebreide technische kennis. Dit maakt het stemproces efficiënt en zorgt voor een soepele gebruikerservaring.

 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia