OR-verkiezing voor Telindus

Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Voor de OR-verkiezing heeft Telindus op 24 september jl. gebruik gemaakt van OnlineStemtool.nl

We hebben voor Telindus niet alleen de stemwebsite gerealiseerd, maar ook de uitnodigingen verstuurd aan de stemgerechtigden. Alle stemgerechtigden ontvangen per e-mail hun stemcode en hebben succesvol hun stem uitgebracht.

Wil je net zoals Telindus ook gebruik maken van OnlineStemtool.nl? Neem dan direct contact met ons op via info@onlinestemtool.nl of bel 085-0654618.

Tevreden klanten:

We hebben tevreden en terugkerende klanten die digitaal stemmen inzetten via Onlinestemtool.nl. Bekijk hier onze referenties.

 

“Onlinestemtool.nl van Vote Company is succesvol ingezet voor het nemen van besluiten bij een grote vereniging. Naast dat het uitermate soepel verliep was het fantastisch om te zien dat er door het online stemmen meer mensen deel namen tijdens de online vergadering dan in het verleden toen de leden echt bij de vergadering zelf in 1 ruimte aanwezig moesten zijn.”

Irene Mobach, Adviseur Sportverenigingen bij Sport Utrecht.

“Onlinestemtool.nl van Vote Company werkte uitstekend voor onze Algemene Leden Vergadering. Daarnaast werd er super goede begeleiding geboden. Wat ons betreft een uitzonderlijk succes.”

Ross Goorden, Voorzitter A.U.S.R. Orca

Nieuws!
Bekijk hier ook het laatste nieuws over digitaal stemmen!

 

Onlinestemtool.nl is uitermate geschikt om besloten groepen/stemgerechtigden online te laten stemmen. Wilt u een publieksverkiezing organiseren? Dan kunt u terecht op de website van Vote Company.

 

De contactgegevens van Onlinestemtool:

Bankastraat 100  
2585 ES Den Haag   
085- 06 54 618  
info@onlinestemtool.nl
Hoe organiseer je een digitale ALV?