Open / sluit het menu
Online Stemtool

Terugkerende klant: Nucleuszorg

Nucleuszorg, een organisatie in Zeeuws-Vlaanderen dat huisartsen in bepaalde sectoren in de zorg ondersteunt, maakte vorige week voor de tweede keer gebruik van de Onlinestemtool. Daarbij hebben zij zelf in het klantaccount de vragen tijdens de online vergadering in beeld laten komen en weer dicht kunnen zetten. Hierdoor hoef je als klant geen gebruik meer te maken van de live-begeleiding.

Niet alleen de organisatie heeft de Onlinestemtool als positief ervaren, maar ook de stemgerechtigden. Aan het einde konden deelnemers van de online vergadering van Nucleuszorg namelijk een rapportcijfer geven hoe zij de stemtool hebben ervaren. Zo gaven de stemmers de Onlinestemtool een gemiddelde van een 8,9. Een resultaat om trots op te zijn!

Heeft u binnenkort een digitale stemming? Neem dan contact met ons op via info@onlinestemtool.nl of bel naar 085-0654618.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia