Open / sluit het menu
Online Stemtool

Paralympisch atleet Joël de Jong genomineerd bij NOC*NSF Sportgala

OnlineStemtool.nl maakt onderdeel uit van Vote Company. Met Vote Company B.V. organiseren we naast de besloten stemrondes met OnlineStemtool ook Publieksverkiezingen. Vooral voor opdrachtgevers. Daarbij hebben we de missie om uitblinkers een podium te bieden.

Sinds dit jaar bouwen we met Vote Company/OnlineStemtool.nl ook mee aan een groter podium voor paralympisch atleet Joël de Jong. Dit keer eens niet door het organiseren van een verkiezing maar door hem te sponsoren. Door een bijdrage wordt onder meer een website voor hem gerealiseerd. Daarmee willen we zijn zichtbaarheid en bereik vergroten en hopen we dat meer partners aanhaken zodat hij optimaal zijn sport kan beoefenen en uiteindelijk een rolmodel voor anderen kan zijn. Adidas ondersteunt hem bijvoorbeeld ook sinds kort. Kijk, dat gaat de goede kant op!

Joël zit nu bij de laatste 3 voor de titel Parasportman van het jaar. Toch weer een link met een mooie verkiezing. Dat maakt de cirkel helemaal rond. De uitslag wordt morgen (woensdag 20 december) bekendgemaakt tijdens het NOC*NSF Sportgala.

Ken je Joël nog niet en wil je wel eens wat meer over hem weten? Zodra z’n website af is delen we dat uiteraard.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia