Open / sluit het menu
Online Stemtool

Klimaatneutraal online stemmen met OnlineStemtool

Vanmorgen was het in het nieuws; er wordt verwacht dat in 2050 alle auto's in Nederland electrisch zijn. Dat is dus over 26 jaar. Op dit moment is het 5% en de komende tijd wordt een afvlakking van de groei verwacht.

In dat kader is het goed om te weten dat de (top)servers die voor OnlineStemtool gebruikt nu al zo goed als klimaatneutraal opereren. Zolang dat nog geen 100% is compenseren we dat ruim via onze partner Trees for All. En wie weet blijven we daarna ook nog gewoon partner van ze.

Over OnlineStemtool.nl : Online stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal digitaal stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Ledenvergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Probeer het nu direct zelf uit door middel van een gratis testaccount. Met een gratis testaccount kan men 1 stemming organiseren met 5 testcodes en 5 stemcodes.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia