Open / sluit het menu
Online Stemtool

Internationaal online stemmen

OnlineStemtool is de ideale tool om internationaal een online verkiezing of stemming voor bijvoorbeeld de Algemene Ledenvergadering te organiseren. Alle stemgerechtigden ontvangen voor aanvang van de stemming een unieke stemcode per e-mail waarmee ze digitaal en volledig anoniem hun stem kunnen uitbrengen in de taal van uw keuze. Ook leveren wij de stemwebsite op in de taal van uw keuze.

Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld foto’s van kandidaten voor bestuursfuncties of ondernemingsraden te plaatsen.

De voordelen van online stemmen:

Efficiëntie en tijdswinst: Met OnlineStemtool kunnen organisaties hun stemprocedures aanzienlijk versnellen. Het traditionele stemproces, dat vaak tijdrovend en omslachtig is, wordt geoptimaliseerd door middel van een digitaal platform. Het resultaat? Een significante vermindering van administratieve taken en een aanzienlijke tijdsbesparing.

Toegankelijkheid: Dankzij OnlineStemtool wordt de drempel voor participatie verlaagd. Leden hoeven niet langer fysiek aanwezig te zijn om hun stem uit te brengen. De tool is gebruiksvriendelijk en toegankelijk op verschillende apparaten.

Gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid: Bij OnlineStemtool worden alle gegevens versleuteld en opgeslagen op een beveiligde server, waardoor de vertrouwelijkheid gewaarborgd blijft. Bovendien kan het systeem de integriteit van de stemmen garanderen.

Gebruiksvriendelijke interface: OnlineStemtool is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De intuïtieve interface maakt het voor alle organisaties eenvoudig om de tool te gebruiken, zelfs zonder uitgebreide technische kennis. Dit maakt het stemproces efficiënt en zorgt voor een soepele gebruikerservaring.

Probeer het nu zelf gratis uit door middel van een gratis testaccount.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia