Open / sluit het menu
Online Stemtool

Stemming voor Publieksprijs organiseren via OnlineStemtool

Het Europees Talenlabel is een Europese prijs ter aanmoediging van innovatieve taalprojecten. De prijs beloont creatieve en originele initiatieven ter bevordering van taaleducatie en taalontwikkeling in vreemde talen.

De Europese Commissie heeft als een van haar doelstellingen het bevorderen van meertaligheid onder Europeanen. Ter bevordering van het doel meertaligheid is het Europees Talenlabel in het leven geroepen. Deze prijs brengt vernieuwende projecten onder de aandacht. In Nederland reikt men ieder jaar op de landelijke studiedag Levende Talen de jury- en publieksprijs uit. De prijs wordt In meer dan 25 landen uitgereikt.

Het project Kletsmaatjes voor nieuwkomers van de stichting Het Begint met Taal is door de leden van de vereniging van Levende Talen verkozen tot winnaar van de publieksprijs. Alle leden van de vereniging konden via OnlineStemtool anoniem, eenvoudig en online stemmen op hun favoriet door middel van een persoonlijke stemcode.

 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia