Open / sluit het menu
Online Stemtool

Nieuwe video’s voor organisatoren online stemrondes

OnlineStemtool.nl werkt eenvoudig en is veilig en betrouwbaar. Bekijk nu de nieuwe video's van ieder 1 a 2 minuten die iedere stap voor de organisator van een online stemronde toelichten. Bij afname van full-service pakket regelen wij dat voor jullie in.

Een gratis demo uitproberen om een online stemronde te ervaren als stemmer kan natuurlijk ook. Of open nu een gratis test-account om als organisator een stemronde aan te maken.

Over OnlineStemtool.nl : Online stemmen zonder abonnement

Veilig, eenvoudig en klimaatneutraal digitaal stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool.nl beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Leden Vergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.
 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia