Open / sluit het menu
Online Stemtool

Part-time emigreren na een mooie vakantie

Nu veel mensen net terug zijn van vakantie horen we het veel om ons heen; "Het was zo lekker in Kroatie/Griekenland/Portugal/vul maar in, en het leven is daar ook nog eens betaalbaarder. Ik denk dat ik toch maar eens ga onderzoeken of ik niet een deel van het jaar daar kan gaan zitten".

Ook iemand uit ons team pendelt met de trein regelmatig heen en weer (voornamelijk voor de liefde, niet voor het mooie weer). En ook de "Workcation" is in opkomst. Gelukkig kan de besluitvorming met een deel van de (of alle) stemgerechtigden in het buitenland gewoon doorgaan. OnlineStemtool.nl werkt ook voor de mensen die in het buitenland verblijven perfect.

OnlineStemtool.nl kan helemaal zelfstandig door jullie worden ingericht maar we kunnen het ook full-service voor jullie klaar zetten. Kunnen we jullie helpen? Laat het ons weten.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia