Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitale stemronde organiseren zonder abonnement

Onze full-service rondom digitaal stemmen werd bij OnlineStemtool altijd al zonder abonnement afgenomen. Zonder automatische verlenging dus.

Daarna lanceerden we "Do it Yourself rondom online stemmen". Omdat je daar zelf de vraag- en antwoordmogelijkheden plaatst, en de unieke codes zelf exporteert, is dat goedkoper dan full-service. Echter, dat was wel altijd in combinatie met een abonnement. Op basis van feedback van degenen die gebruik maken van OnlineStemtool is Do it Yourself nu niet langer meer gekoppeld aan een abonnement. Je neemt vanaf nu dus ook Do it Yourself af zonder daarna nog ergens aan vast te zitten. Tot dat je zelf actief opnieuw eenmalig een digitale stemronde bij ons aanvraagt. Dus je ontvangt niet in eens nog een factuur omdat je er helemaal niet meer aan had gedacht om je abonnement op te zeggen. 

Als je een nieuwe stemronde wil hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen. Overigens kunnen we ook in 1x meerdere digitale stemrondes voor je klaar zetten in 1 account. Net wat je wens is!

Voor de abonnementen die in 2022 zijn verlengd en waar voor men dus al een factuur ontvangen heeft, staat nog gewoon het aantal openstaande stemrondes gereed in het account. Klaar om in te zetten. Voor de organisaties die een abonnement hadden dat na 1 januari 2023 verlengd zou worden wordt dit niet meer automatisch verlengd. Zij kunnen ons contacten als ze 1 of meerdere nieuwe online stemrondes willen afnemen. Een gebruiksvriendelijke digitale stemtool zonder ergens aan vast te zitten na 1-malige afname. Ideaal, toch? 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia