Open / sluit het menu
Online Stemtool

Aanstaande woensdag zijn er Tweede Kamerverkiezingen

Zet even de televisie aan en je wordt er aan herinnerd. Volgens de Kieswet mag dat niet digitaal. Jullie eigen verkiezingen/stemrondes kunnen gelukkig vaak wel online georganiseerd worden. Via OnlineStemtool.nl kan dat veel eenvoudiger en laagdrempeliger, er hoeven geen enorme papieren te worden uitgevouwd en dat stemlokaal is ook niet nodig.

Vorige week kregen we een mooi compliment van een nieuwe organisatie die er voor het eerst gebruik van maakte; 

"We willen jullie bedanken voor de goede ondersteuning en service tijdens het proces. Het is een ontzettend duidelijke tool en eenvoudig in gebruik. We zijn er erg blij mee". 

Kijk, daar doen we het voor!

Ook is er een organisatie die dit jaar al weer voor de 14e keer gebruik gaat maken van OnlineStemtool.nl. Tevreden en terugkerende klanten, daar krijgt ons team iedere keer weer energie van.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia