Tarieven

De kosten zijn transparant en altijd éénmalig per stemming/verkiezing. Er is geen sprake van een abonnement.

Het tarief wordt bepaald door het aantal stemgerechtigden:

  • tot 100 stemgerechtigden: € 199,-  Nu tijdelijk € 149,-*
  • 101 tot 250 stemgerechtigden: € 279,-
  • 251 tot 500 stemgerechtigden: € 399,-
  • 501 tot 1000 stemgerechtigden: € 529,-
  • meer dan 1001 stemgerechtigden: op aanvraag

3 meerkeuze-vragen/stellingen zijn standaard inbegrepen. Altijd is er sprake van een full-service dienstverlening. Standaard is 30 minuten support inbegrepen, voor bijvoorbeeld het doorvoeren van wijzigen, etc.
 

Aanvullende opties:

  • optie 1. Extra vragen toevoegen: € 10,- per vraag.
  • optie 2. Toevoegen van wegingsfactor voor een gewogen stemming: € 179,-
  • optie 3. Extra support/live begeleiding tijdens de vergadering/stemming zodat realtime eventuele extra vragen kunnen worden toegevoegd en/of indien vragen pas in stemming mogen worden gebracht nadat deze is besproken in de vergadering. De extra kosten bedragen € 59,- per uur. Vanaf 18:00 uur ‘s avonds en in het weekend geldt een opslag van € 10,- per uur. Let op! Onderstaande extra optie 4 is hierbij inbegrepen. 
  • optie 4. Direct na stemperiode ontvangen van de uitslag indien dit in het weekend is of op werkdagen na 17.00 uur: € 29,-
  • optie 5. Versturen van uitnodigingen tot stemmen aan stemgerechtigden: € 279,-

Alle bedragen zijn exclusief btw.

Heb je nog vragen over onze tarieven? Stuur even een e-mail naar info@onlinestemtool.nl of bel direct 085-06 54 618

 

* het tijdelijke introductietarief van € 149,- geldt uitsluitend voor een stemming/verkiezing tot 100 stemgerechtigden, waarbij de stemming/verkiezing plaats vindt voor 31 oktober 2020.

Tevreden klanten:

We hebben tevreden en terugkerende klanten die digitaal stemmen inzetten via Onlinestemtool.nl. Bekijk hier onze referenties.

 

“Onlinestemtool.nl van Vote Company is succesvol ingezet voor het nemen van besluiten bij een grote vereniging. Naast dat het uitermate soepel verliep was het fantastisch om te zien dat er door het online stemmen meer mensen deel namen tijdens de online vergadering dan in het verleden toen de leden echt bij de vergadering zelf in 1 ruimte aanwezig moesten zijn.”

Irene Mobach, Adviseur Sportverenigingen bij Sport Utrecht.

“Onlinestemtool.nl van Vote Company werkte uitstekend voor onze Algemene Leden Vergadering. Daarnaast werd er super goede begeleiding geboden. Wat ons betreft een uitzonderlijk succes.”

Ross Goorden, Voorzitter A.U.S.R. Orca

Nieuws!
Bekijk hier ook het laatste nieuws over digitaal stemmen!

 

Onlinestemtool.nl is uitermate geschikt om besloten groepen/stemgerechtigden online te laten stemmen. Wilt u een publieksverkiezing organiseren? Dan kunt u terecht op de website van Vote Company.

 

De contactgegevens van Onlinestemtool:

Bankastraat 100  
2585 ES Den Haag   
085- 06 54 618  
info@onlinestemtool.nl
Privacy Statement
Hoe organiseer je een digitale ALV?