Open / sluit het menu
Online Stemtool

Jouw OnlineStemtool

Full-service dienstverlening

Om jullie stemronde of verkiezing, als onderdeel van onze full-serivce dienstverlening, te kunnen realiseren, willen we je vragen om onderstaande gegevens in te vullen. Dan gaan wij daarna direct aan de slag om de zorgen dat de stemwebsite wordt klaargezet.

 

Heb je nog vragen bij het invullen van de gegevens, neem dan contact met ons op of bel naar 085 06 54 618. We helpen je graag!
 

Gegevens stemronde/verkiezing

Wat is de naam van de stemronde/verkiezing?
Wat voor stemronde/verkiezing betreft het. Bijvoorbeeld: "OR-verkiezing 2021" of "ALV maart 2022"


Aantal benodigde stemcodes?
Iedere stemgerechtigde ontvangt 1 stemcode. Stemcodes zijn alleen te gebruiken tijdens de stemperiode, niet ervoor of erna. De stemmen die worden uitgebracht met een stemcode tellen mee in de uitslag.

-+


Aantal benodigde testcodes?
Als de stemwebsite straks klaar staat wil je die kunnen testen. Hiervoor ontvang je een aantal testcodes. Deze zijn alleen te gebruiken in de periode voordat de stemming start. Stemmen die worden uitgebracht met een testcode tellen niet mee in de uitslag.

-+


Aantal vragen/stellingen?
Hoeveel vragen/stellingen moeten de stemgerechtigden beantwoorden. Als je het nog niet precies weet geef dan een indicatie. We kunnen later altijd nog extra vragen toevoegen of verwijderen.

-+


Gewogen stemronde?
Telt iedere stem even zwaar, dan kun je hier een "NEE" invullen of leeg laten. Elke stemcode telt dan als waarde 1.

 

Is er wel sprake van een gewogen stemronde, vul dan hier aub de varianten met hun aantallen in. Bijvoorbeeld: 30 stemcodes met wegingsfactor 1; 50 stemcodes met wegingsfactor 3; 15 stemcodes met wegingsfactor 8; etc. Weet je dit nog niet precies, geef dan een indicatie en geef de exacte aantallen later per e-mail aan ons door.


Vanaf wanneer kan er gestemd worden?
Vul hier de datum en het tijdstip van de start van de stemperiode in. Vanaf dat moment kan er door stemgerechtigden gestemd worden. 

Start stemperiode
12 
Juli 
2024 
23 
56 


Tot wanneer kan er gestemd worden?
Vul hier de datum en het tijdstip van het einde van de stemperiode in. Vanaf dat moment kan er niet meer gestemd worden. 

Einde stemperiode
12 
Juli 
2024 
23 
56 


Is live technische ondersteuning gewenst?
We bieden de mogelijkheid om de OnlineStemtool tijdens de stemronde live technisch te ondersteunen, bijvoorbeeld om te zorgen dat vragen pas beantwoord kunnen worden nadat deze is besproken/toegelicht. Of om in realtime nog extra vragen toe te voegen of te wijzigen.

 

Voor uitgebreidere ondersteuning van een live of digitale stemronde/vergadering/verkiezing, ook voor bijv. Zoom/Teams, werken wij samen met onze partner Meeting masters. Klik hier voor meer informatie.

Uitslag downloaden via klantportaal.
In je eigen klantportaal kun je straks in het Dashboard realtime de stemresultaten zien. Na afloop van de stemperiode kun je de rapportage met de uitslag downloaden via de menuoptie "Rapportage".


Upload jouw logo
Bovenaan de stemwebsite kunnen we jullie logo tonen. Is dit niet nodig dan kun je dit overslaan.

Het zorgt wel voor herkenbaarheid onder de stemgerechtigden als ze op de stemwebsite komen. Lees hier aan welke voorwaarden het logo moet voldoen. Klik hieronder op of rond "upload" om een selectievenster te openen, waarin je het juiste bestand zoekt en kiest.


Moeten wij de stemcodes aan stemgerechtigden versturen?
Geef hier aan of wij de stemcodes aan de stemgerechtigden moeten versturen of dat je dit zelf gaat doen. Indien wij dit voor je verzorgen doen we dat op basis van een verwerkersovereenkomst (zie het laatste aanvinkveld helemaal onderaan).

-- Maak een keuze -- 


Jouw contactgegevens


Gegevens voor facturatie


Voor akkoord


Nog iets toe te voegen?

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia