Open / sluit het menu
Online Stemtool

Online besluiten nemen tijdens de zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en veel mensen zijn inmiddels samen met het gezin of met vrienden aan het genieten van hun vakantie! Daarnaast plannen veel mensen zonder schoolgaande kinderen juist vakanties buiten de schoolvakanties om. Zo kan het voorkomen dat er de komende maanden geen enkele datum meer beschikbaar is waarop iedereen fysiek bij elkaar is op het werk.

Maar stel dat er toch onverwachts nog belangrijke besluiten moeten worden genomen? Hoe pakken we dat aan? Gelukkig biedt digitaal stemmen met OnlineStemtool uitkomst. De 1 stemt onder de Eifeltoren op zijn mobiel tijdens de Olympische Spelen, de ander onderweg op de laptop en een ander weer met de iPad op de bank. Op deze manier blijft iedereen ook op een eenvoudige en praktische manier betrokken bij belangrijke besluitvorming.

Bij OnlineStemtool kan je helemaal zelfstandig een stemming inrichten maar we verzorgen het ook graag Full-Service zodat je zelf weinig hoeft te doen. Hoe kunnen we jullie helpen? Laat het ons weten! Of probeer het zelf uit door middel van een gratis testaccount.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia