Open / sluit het menu
Online Stemtool

Digitale verkiezingen op kandidaten voor het College van Omroepen

Als lid van het College van Omroepen (CvO) vertegenwoordig en spreek je namens alle omroepen en zet je je in voor de versterking van de gehele sector. De leden van het college zijn actief binnen hun omroep en vormen een afspiegeling van de sector, van kleine tot grote omroepen. Het CvO zorgt ervoor dat de inspraak van de aangesloten lokale omroepen op het beleid van de NLPO geborgd is.

De leden van het CvO spelen naast hun formele taak als adviesorgaan ook een belangrijke rol binnen de (actuele) ontwikkelingen in de sector. De verkiezingen voor het College van Omroepen worden gefaciliteerd door OnlineStemtool.nl. Op deze manier kunnen de aangesloten lokale Omroepen eenvoudig digitaal, en volledig anoniem, een stem uitbrengen op de kandidaat van hun keuze.

NLPO = De Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen 

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia