Open / sluit het menu
Online Stemtool

Gewogen stemronde organiseren met OnlineStemtool

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) maakt gebruik van OnlineStemtool en brengt de vragen tijdens de ALV zelf eenvoudig in stemming. Omdat niet iedere stem even zwaar telt, ontvingen de stemgerechtigden een gewogen stemcode.

Wanneer er een wegingsfactor bij jouw stemming van toepassing is, dan lever je een lijst aan met het aantal gewichten zodat iedere stemcode voorzien kan worden van een weging. Zo kan een stemcode bijvoorbeeld een gewicht krijgen van 10, dan telt deze stemcode 10 keer zwaarder mee dan een stemcode met een standaard gewicht van 1.

Als extra optie kan je er ook voor kiezen om de uitnodiging met stemcodes en de link van de stemwebsite per mail te laten versturen door OnlineStemtool. Dan zorgen wij ervoor dat de juiste stemcode terecht komt bij de juiste stemmer. Indien je ervoor kiest om zelf de stemcodes te verdelen onder de stemgerechtigden, dan ontvang je een Excel bestand met daarin de unieke stemcodes.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia