Open / sluit het menu
Online Stemtool

Een tweede woning kopen in het buitenland en de Algemene Ledenvergadering

Een tweede woning kopen als vakantiewoning in het buitenland, om te verhuren of om te gebruiken tijdens je pensioen. Vaak krijg je dan ook te maken met een Algemene Ledenvergadering maar hoe organiseer je een ALV op afstand, in welke taal en hoe breng je jouw stem uit wanneer je niet op de locatie aanwezig kan zijn?

OnlineStemtool is in dat geval de ideale tool om eenvoudig een online verkiezing of stemming te organiseren. Alle stemgerechtigden ontvangen voor aanvang van de stemming een unieke stemcode per e-mail waarmee ze digitaal en volledig anoniem hun stem kunnen uitbrengen in de lokale taal of bijvoorbeeld in het Engels. Ook leveren wij de stemwebsite op in de taal van uw keuze.

Op deze manier kan iedereen vanaf elke plek ter wereld en op elk gewenst device eenvoudig deelnemen aan de stemming en blijven eigenaren betrokken bij de besluitvorming.

Over OnlineStemtool.nl : Online stemmen zonder abonnement

Anoniem, eenvoudig, veilig en klimaatneutraal digitaal stemmen voor besluitvorming, stemrondes, verkiezingen, ledenraadplegingen, peilingen en enquêtes. Uitsluitend stemgerechtigden kunnen een stem uitbrengen, gegarandeerd! Met meer dan 12,5 jaar ervaring weet je zeker dat jouw stemming rechtsgeldig, veilig en soepel verloopt! Gebruikers hebben OnlineStemtool beoordeeld met een 8,6.

De ideale tool voor kleine én grote Verenigingen, Coöperaties, Algemene Ledenvergaderingen, Ledenraden, VVE's, Ondernemingsraden, Politieke Partijen, Medezeggenschapsraden en Burgerparticipaties.

Probeer het nu direct zelf uit door middel van een gratis testaccount. Met een gratis testaccount kan men 1 stemming organiseren met 5 testcodes en 5 stemcodes.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia