Open / sluit het menu
Online Stemtool

Gratis webinar over digitaal stemmen

Als gevolg van het coronavirus kiezen veel organisaties er voor om de ALV online te houden, waarbij stemgerechtigden digitaal kunnen stemmen. We krijgen dagelijks vragen hoe dit te organiseren is, welke nieuwe mogelijkheden er zijn, hoe het juridisch zit, etc. Wij leggen het graag aan je uit. Daarom organiseren we op donderdag 18 februari om 14.00 uur een gratis live webinar. Dit webinar duurt 30 minuten en er is direct de mogelijkheid om live vragen te stellen.

Klik aanstaande donderdag op deze link om deel te nemen aan de webinar. Wanneer je nog geen account hebt bij Microsoft Teams, is het ook gewoon mogelijk om deel te nemen. Kies dan voor de optie "Bekijken op het web" en in de stap daarna voor "Anoniem deelnemen".

Komt donderdag niet goed uit? De webinar zal later op de website terug te kijken zijn. Kijk voor alle informatie op de website en vraag een gratis demo aan.

Volg je liever de webinar in het Engels? Kijk dan op 18 februari om 16:00 via deze link.

Onder andere deze organisaties kiezen voor veilig en eenvoudig stemmen via OnlineStemtool.nl :
VAB HEMAJOVDSODMVOBAEJMKNRBImperial LogisticsHV Leidsche RijnNBBUTelindusVSOAOrcaWikimedia NederlandNederland Distributie LandZetacomOvalNVOFysiogroep HaaglandenHome InsteadKNVROHolland SolarISFRVC Medical ITTri MovereUSV HerculesVCOHWVV BoniWinter Guard The Pride Huizen WSV Noord Zuid NieuwkoopEben HaezerschoolHCBDEcoburenCaecilia